Sähköklubi #10

Vakiopaine - baari - Sähköklubi #10

Vakiopaine - baari
perjantai 18.8.2017
Mistä 20:00 Aikeissa 23:00
Vakiopaine - baari
FinlandJyväskyläKauppakatu 640100
Näytä kartalla
27 osallistuja
Kesän kolmas Sähkö-klubi risteilee saaren ja mantereen välillä, hävyttömien ja turhautuneiden naisten soraäänistä meditatiivisiin äänimaisemiin ja maagisiin iltasatuihin, alkusyksyn uutuusrunoja unohtamatta.

Esiintyjistä:

Heli Slunga (s. 1982) on kotoisin Lapin Tervolasta. Tällä hetkellä hän kirjoittaa neljättä runokokoelmaansa, joka julkaistaan vuonna 2018.

Netta Alanko (s. 1991) on Valkea ja Kuulas runoilijatar, yhden naisen runobändi Helsingistä. Hänen äänirunonsa ovat aikuisille suunnattuja iltasatuja, jotka tekevät taianomaista tuttavuutta rakkauden, kuoleman ja ulkopuolisuuden tunteen kanssa.

AP Kivinen (s. 1970) on tullut tunnetuksi myös lavarunoilijana, joka voitti vuonna 2015 Poetry Slamin Suomen mestaruuden. Sähkö-klubilla hän esiintyy yhdessä kitaristi Ville Lähdepolun kanssa.

Johanna Venho (s. 1971) on suomalainen kirjailija, joka on julkaissut runoja, proosaa ja lastenkirjoja. Klubilla hän lukee runoja uudesta kirjastaan Saaren runoja, joka ilmestyy Palladiumilta syyskuussa.

Korpivibes on alun perin Lohjalta tuleva soolo dub-tyylinen projekti, jossa reggaen bassolinjoihin yhdistyy kansanmusiikkia ja elektronisen musiikin elementtejä. Kappaleet kietoutuvat toisiinsa kaikuisen ambientin nivoessa ne yhteen meditatiiviseksi hetkeksi.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.