Roosa nauha -päivä 13.10.2017

Roosa nauha -päivä 13.10.2017

perjantai 13.10.2017
Aikeissa 23:59
Country Name
2668 osallistuja
Roosa nauha -päivää vietetään tänä vuonna perjantaina 13.10. Mikä on sinun tapasi osallistua ja olla mukana keräämässä ennätyksellistä keräyspottia rintasyöpätutkimuksen sekä syöpäpotilaiden tukemiseksi?

Kerää ystäväsi, työkaverit tai perheesi yhteen ja järjestä pinkit juhlat, hauska liikuntatempaus tai vaikka roosa kahvihetki. Roosa nauha -päivään voi osallistua monin tavoin: vain mielikuvituksesi on rajana!

Lähde siis mukaan hyväntekoon ja hauskanpitoon - ja muista jakaa ilosi somessa hashtagilla #roosanauhapäivä. Nostamme tällä hashtagilla merkittyjä kuvia myös Facebook-sivuillamme Roosa nauha -päivänä.

Tapoja kerätä varoja Roosa nauha -päivän tempauksellasi:

- Perusta tapahtumalle oma keräyspotti osoitteessa: oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha ja kannusta kaikki tempaukseesi osallistuvat ja muutkin tuttusi lahjoittamaan. Voit vaikka haastaa muut mukaan jollakin tietyllä summalla: vitosella, kympillä tai vaikka lahjoittajan ikää vastaavalla summalla!

- Pyydä tempauksesi osallistujia ostamaan Roosa nauhat rinnuksiinsa. Nauhan hinta on vain kolme euroa - tämä on pieni hinta syöpätutkimuksen tukemisesta ja hauska, leikkimielinen pääsymaksu tapahtumaasi.

- Pyydä osallistujia tekemään kertalahjoitus verkon kautta, eli täältä: https://roosanauha.syopasaatio.fi/lahjoita/

Lisätietoja tavoista osallistua Roosa nauha -keräykseen löydät täältä: https://roosanauha.syopasaatio.fi/nain-osallistut/
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.