Anna lapsesi pukea sinut -päivä pe 20.04.2018

Maailma - Anna lapsesi pukea sinut -päivä pe 20.04.2018

Maailma
perjantai 20.4.2018
Aikeissa 23:59
Maailma
Country Name
927 osallistuja
Lapsilla on mahtava mielikuvitus. Meillä aikuisilla se on rajoittuneempi johtuen kaiken maailman säännöistä, mitä olemme mieleemme rakentaneet. Annetaan edes yhden päivän aikana lapsen mielikuvituksen päästä valloilleen ja sallitaan heidän pukea meidät haluamallaan tavalla.

Homma toimii seuraavasti:

Pyydä lastasi valitsemaan vaatteet, joihin pukeudut yhden päivän ajaksi. Näytät hänelle vaatekaapit mistä materiaalia löytyy. Ja kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja lähdet töihin/kouluun/jonnekin ihmisten ilmoille.

Tapahtuma järjestetään huvin ja kannatuksen vuoksi, eikä siinä liiku raha.

Muistathan, että lapsi voi olla "lainattu" tai vaikka lapsenlapsi. Pääasia, että joku sinua pienempi valitsee päivän vaatteesi.

(Ole ystävällinen ja jaa tapahtuma, jotta siitä saadaan mahdollisimman iso)

Muiden maiden tapahtumat toivotaan järjestettävän samalle päivälle. Anna lapsesi pukea sinut -päivä (Let your kid dress you Day) järjestetään kaksi kertaa vuodessa - huhtikuussa ja marraskuussa. Perjantaisin ja n. puolivälissä kuuta. Marraskuussa Lapsen oikeuksien päivää lähin perjantai. Jos haluat järjestää tapahtuman omaan asuinmaahasi, perusta ensin yhteisö ja tee sillä tapahtuma, jonne kutsut väkeä. Voit kääntää tämän tekstin tapahtuman tietoihin kohdemaan kielelle. Olisi ystävällistä jos mainitset myös tapahtuman keksijän. :)

Katso Viron esimerkki: https://www.facebook.com/laslapsriietabsind/

Näytä lisää

Järjestäjä ja idean isä Lauri Salovaara - 0405268205 - lauri@laurisalovaara.com - www.laurisalovaara.com

#annalapsesipukeasinut
#annalapsesipukeasinutpäivä
#letyourkiddressyou
#letyourkiddressyouday
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.