Idän Munajahti -appro 2018 by UIO ry

Itä-Helsinki - Idän Munajahti -appro 2018 by UIO ry

Itä-Helsinki
torstai 22.3.2018
Mistä 16:00
perjantai 23.3.2018
Aikeissa 4:00
Itä-Helsinki
Country Name
Näytä kartalla
860 osallistuja
// In English below

Vuoden tykein munajahti ottaa Itä-Helsingin haltuun! Lippu sisältää appropassin, haalarimerkin sekä pääsylipun & narikkamaksun jatkobileisiin Apolloon.

Lähtörasteina approilla toimivat Jyvänen Myllypuro (Kiviparintie 2, Helsinki) ja Idän Piste (Turunlinnantie 14, Helsinki) Itäkeskuksessa. Lähtörastit ovat auki klo 16:30-18:30. Bailataan.fi lippuun on merkitty lähtörasti ja kellonaika, jolloin voit noutaa appropassisi.

Appropassi toimii samalla pääsylippuna jatkoille, joten pidäthän huolta passistasi! Approkassiin kerätään suoritukseen tarvittava määrä leimoja suorituspaikoista. Ensimmäisen vuoden suoritusraja on 6 leimaa, toisen vuoden 8 leimaa ja kolmannen vuoden 10 leimaa. Appropassista löytyvät myös suoritusohjeet.

Jatkopaikkana toimii Apollo Live Club (Mannerheimintie 16, Helsinki). Apollon Street Bar aukeaa klo 21 ja varsinaiset jatkot alkavat Apollossa klo 22. Haalarimerkkejä jaetaan appropassia ja tarvittavia leimoja vastaan Street Bar puolella jo klo 21 alkaen, mutta voit approilla rauhassa klo 22 asti! Haalarimerkkejä jaetaan klo 23:30 asti, joten palautathan appropassisi tähän mennessä.

Tapahtumassa kiertää pupu! Ota kuva pupun kanssa ja julkaise kuva Instagramissa ja liitä julkaisuun #idänmunajahti. Paras kuva palkitaan ja voittajaan ollaan yhteydessä.

#idänmunajahti @uiory

//

Näytä lisää

The most awesome egg hunt take’s over the eastern Helsinki on March 22. Tickets will be January 17th 2pm.

The after party will be held in Apollo Live Club.
Live: Töölön Ketterä

Ticket includes bar crawl, overall patch, after party & cloakroom fee.

#idänmunajahti @uiory
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.