Lasten samba 5-10v.

Milagre Dancers - Lasten samba 5-10v.

Milagre Dancers
maanantai 22.1.2018
Mistä 17:00
maanantai 23.4.2018
Aikeissa 17:45
Milagre Dancers
FinlandHelsinkiMilagre Studio, Eerikinkatu 4200180
Näytä kartalla
0 osallistuja
Milagre aloittaa uuden ihanan LASTEN SAMBATUNNIN 22.1.2018!

Lasten tunti pidetään maanantaisin klo 17:00 - 17:45 Milagren Studiolla Kampissa (Eerikinkatu 42, katutaso) ja sen kesto on 45min. Tunteja ohjaa Sonya Moody (lue ohjaajakuvaus alempaa).

KOKO KAUDEN HINTA: 130€ (alv. 10%)
Kausi sisältää 13 kertaa 45min. opetusta.
HUOM! Pääsisäisenä 2.4. ei tuntia!

Tunnit on suunniteltu pääasiassa 4-6v. lapsille, mutta myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita mukaan mikäli tilaa tunneilla on ja innostusta riittää :-D

Lasten tunneilla tanssitaan sambaa ja muita brasilialaisia tansseja tanssileikin, hauskojen tarinoiden ja jännittävien rytmien siivittämänä. Tunneilla lapset tutustuvat myös brasilialaiseen kulttuuriin, oppivat sosiaalisia taitoja, ryhmässä toimimista sekä tanssillista ilmaisua luovasti leikkiä ja mielikuvitusta hyödyntäen. Lasten tunneilla pääasia on tanssin ilo, mutta toki pienet oppivat hauskanpidon lomassa myös paljon oman kehon hallintaa, tanssin perusteita, koreografiaa ja oikeita samban askeleita. Lasten tunneille voi tulla mukaan kertamaksulla myös kesken kautta jos tilaa on. Tunneilla tanssitaan mukavissa, joustavissa tanssivarusteissa ja liukastumiset estävissä tossuissa. Myös juomapullo kannattaa ottaa matkaan.

Ovet aukeavat 15 min. ennen tunnin alkua. Tulethan ajoissa paikalle! Sisäänkäynti tapahtuu suoraan katutasosta porttikongin oikella puolella sijaitsevan Milagren tanssisalin ovesta.

Ilmoita lapsesi mukaan Milagren nettisivujen kautta!

Näytä lisää

Maksutiedot löytyy Milagren nettisivuilta. Kurssimaksu maksetaan Milagren tilille. Muista myös ilmoittaa viestikentässä lapsen nimi jonka kursimaksusta on kyse! Kuitti kausimaksusta esitetään ennen ensimmäisen tunnin alkua suoraan ohjaajalle.

LASTEN TUNTEJA OHJAA SONYA MOODY

Sonya liittyi Milagren tiimiin EK -ryhmän kautta vuoden 2016 alussa. Pehmeän ja sensuellin tanssityylin, joustavan luonteen ja pitkän pinnan omaava Sonya on ohjaajana lempeä, iloinen ja leikkisä, joten hänen tunneillaan niin aloittelijat kuin lapsetkin viihtyvät, rentoutuvat ja oppivat tanssia hyvässä ilmapiirissä. Sonyan tanssitaustasta löytyy mm. klassisen baletin opiskelua ja lavatansseja sekä tietysti lukematon määrä tanssitunteja brasilialaisen tanssin ja samban parissa. Lisäksi Sonyan tavoitteena on lastentarhanopettajan opinnot joten lasten opettaminen on aina ollut lähellä sydäntä. Sonya suoritti Milagren ohjaajakoulutuksen tammikuussa 2017 ja on siitä eteenpäin omistautunut erityisesti alkeisryhmien ja lastentanssin opetukseen. Sonyalle on kertynyt opetuskokemusta runsaasti mm. sambakoulu Imperio do Papagaion tunneilta sillä hän edustaa Papagaiossa jo toista kautta passistana eli soolotanssijana. Sonya ohjaa tällä hetkellä Milagrella Samban Alkeet -tuntia sekä Lasten Samba -tuntia, mutta hänet voidaan nähdä sijaistamassa myös muita Milagren tunteja.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.