Sokeriteemailta

KOIVUN HYVÄ OLO -hoidot ja ravintoneuvot - Sokeriteemailta

KOIVUN HYVÄ OLO -hoidot ja ravintoneuvot
tiistai 13.2.2018
Mistä 17:00 Aikeissa 18:00
KOIVUN HYVÄ OLO -hoidot ja ravintoneuvot
FinlandHelsinkiLiisankatu 1400170
Näytä kartalla
1 osallistuja
Aiempi ajankohta 30.1. siirretty ti 13.2 klo 17.00. Ilmoittaudu mukaan koivu@hyvanolonhoidot.com. Tiivistetty ilta, jatkamme klo 18.00 Huonot hiilarit hiiteen -ryhmän tapaamisella. Olet toki tervetullut jatkamaan siihen, -kysy lisää.

Tule kuulemaan miten ja miksi vältellä sokeria !
Teemailta sinulle joka haluat paneutua lasten ja nuorten sokerin käyttöön ja sen tuomiin haittoihin. Haemme myös ratkaisuja käytön vähentämiseen ja verensokerin tasapainottamiseen.

Ylipainon, väsymyksen, ärtymyksen, haluttomuuden, lasten ylivilkkauden ja monien muiden vaivojen taustalla voi olla sokeri.
Teemaillassa saat kattavasti tietoa sokerista ja huonoista hiilihydraateista. Käsittelemme myös konkreettisesti vaihtoehtoisia parempia valintoja.

Voit osallistua vain tähän teemailtaan, tai jatkaa aiheen parissa kevään kestävässä Huonot hiilarit hiiteen -ryhmässä, jossa ideana on huonojen hiilareiden eli sokerin sekä valkojauhojen ja mahdollisesti gluteenin vähentäminen. Ryhmän tuella vähentäminen on helpompaa ja hauskempaa. Lisäksi ravintoterapeutin ohjaus tuo apua asiaan. Lisätietoa sähköpostitse.

Sokeriteemaillan hinta 8€ sisältää teetarjoilun.
Ilmoittaudu 10.2.2018 mennessä koivu@hyvanolonhoidot.com.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.