Sinä Riität - Hyvinvointitapahtuma Kankaanpäässä

Kankaanpään kaupungin Kankaanpääsali - Sinä Riität - Hyvinvointitapahtuma Kankaanpäässä

Kankaanpään kaupungin Kankaanpääsali
tiistai 7.11.2017
Mistä 18:00
Kankaanpään kaupungin Kankaanpääsali
FinlandKankaanpääKangasmoisionkatu 138700
Näytä kartalla
146 osallistuja
Sinä Riität – Hyvinvointitapahtuma Kankaanpäässä

Vuotuinen hyvinvointitapahtumamme keskittyy tänä vuonna tärkeimpään; minuuteen. Kiire, stressi ja riittämättömyyden tunne ovat tuttuja vieraita arjessamme. Nämä nakertavat hyvinvointiamme ja saavat aikaan jatkuvaa painetta suhteessa omaan itseemme.

Ihana Maaret Kallio puhuu meille hyväksyvästä ja lempeästä itsensä kohtaamisesta sekä rauhoittumisen ja tunnesäätelyn taidoista. Mitä myötätuntoisempi on suhtautuminen omaan itseemme, sitä viisaampia ja läheisempiä osaamme olla myös muissa ihmissuhteisamme.

Maaret Kallio on psykoterapeutti ja tietokirjailija. Maaret on toiminut asiantuntijana televisiosarjoissa Ensi treffit alttarilla ja Yhden illan juttu sekä kirjoittanut suosittua blogia Lujasti lempeä Helsingin Sanomissa. Lisäksi häneltä on ilmestynyt hiljattain kirja "Inhimillisiä kohtaamisia", jota edelsi suosittu "Lujasti lempeä"-kirja. Lue lisää Maaretin nettisivuilta .

Tilaisuudessa saamme nauttia myös kauniista musiikista Maria Pirttikankaan (laulu) ja Kaisa Kulhuan (piano) musiikkiesityksen myötä.

Ota askel kohti lempeää suhtautumista itseesi ja tule nauttimaan marraskuun iltaa lämpimässä seurassa.

Lipunmyynti Sinä Riität - Hyvinvointitapahtumaan alkaa ma 11.9. Lippuja on mahdollista ostaa Kankaanpään Oma Säästöpankilta arkisin klo 9.30-16.30, Kuntokeskus Palatsilta sekä Moda Muotikulmasta. Varaa mukaan käteistä ja mieluiten tasaraha. Liput ennakkoon 12€ ja paikan päältä tapahtumapäivänä 15€. Nouda oma lippusi mahdollisimman pian, sillä nämä myydään loppuun! Ennakkolopunmyynti päättyy ma 6.11. Kauempaa tulevat voivat tiedustella lippuja laittamalla viestiä kamarin Facebook-sivujen kautta.

Tätä Suomi100-juhlavuoden tapahtumaa on tukemassa Parkanon Säästöpankkisäätiö
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.