Caution - Nykytaidenäyttely

Luontokeskus Naava, Pyhätunturi - Caution - Nykytaidenäyttely

Luontokeskus Naava, Pyhätunturi
sunnuntai 3.9.2017
Mistä 10:00
sunnuntai 8.10.2017
Aikeissa 18:00
Luontokeskus Naava, Pyhätunturi
Luontotie 198530
Näytä kartalla
0 osallistuja
GALLERIA NAAVASSA PYHÄLLÄ 3.9. - 14.10.2014
GALLERIA KURRASSA SAVUKOSKELLA 5.9. - 14.10.2014

Kuvataiteilija Juha Allan Ekholmin ja Tuomo Kangasmaan projekti PAIKKASIDONNAISEN TAITEEN TUTKIMUSKESKUS on kutsunut Korvatunturin koulun oppilaita osallistumaan taidenäyttelyyn.

CAUTION - näyttely tekee näkyväksi taiteilijoiden ja oppilaiden henkilökohtaisia kokemuksia ympäristöstä.

Teokset on rakennettu Savukosken keskusta-alueelle huomionauhalla merkiten ja niihin liittyvät kertomukset avaavat teokset ohikulkijoille.

Savukosken ja Pyhän luontokeskusten gallerioissa on esillä hankkeen dokumentointia nykytaiteen keinoin. Näyttelyt ovat yleisölle avoinna maksutta luontokeskusten aukioloaikoina

Espoolais-turkulainen kuvataiteilija Juha Allan Ekholm ja oululainen mediataiteilija Tuomo Kangasmaa ovat työskennelleet Lapissa vuodesta 2015 ympäristöön sijoittuvilla teoksilla. PAIKKASIDONNAISEN TAITEEN TUTKIMUSKESKUS on osa taiteilijoiden synnyttämää taidehanketta, jonka teemana on pohjoinen avoimesti määriteltynä käsitteenä.

Luontokeskus Naavassa esillä olevissa videoteoksissa esiintyvät taiteilijoiden luomat live-art hahmot: JAPANILAINEN TEESEREMONIAMESTARI ja CAUTION-MAN.


Näytä lisää
Mm. toiseutta ja taiteen tekemisen prosesseja käsittelevät teokset ovat videoperformansseja, jotka tapahtuvat pelkästään kameralle. Teokset on taltioitu kesällä 2017 Kivaloilla Kemijoen puolella.

Kesto: 7 min
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.