Poronpolun Polkaisu 2018

Räyskäläntie 311 Loppi - Poronpolun Polkaisu 2018

Räyskäläntie 311 Loppi
lauantai 29.9.2018
Mistä 9:00 Aikeissa 16:00
Räyskäläntie 311 Loppi
Country Name
37 osallistuja
4. Poronpolun Polkaisu järjestetään syyskuun viimeisenä lauantaina.

Poronpolun Polkaisun lähtö tapahtuu Räyskälän ilmailukeskuksesta (Räyskäläntie 311, Räyskälä) klo 9-11. Reitteinä Poronpolun sekä Melkuttimen reitit. Pysäköinti Räyskälän ilmailukeskuksessa.

Matkan varrella huoltopisteet Melkuttimella, Marskin majan salmessa ja Komiolla. Myös tapahtumakeskuksessa ostettavaa syötävää ja juotavaa. Reitit kulkevat Marskin majan salmen kautta, joka ylitetään kapulalossilla. Tapahtuma loppuu klo 16, jolloin myös lossi sulkeutuu.

Poronpolun polkaisu on retkipyöräilyä, jossa ei ajeta kilpaa eikä oteta aikaa. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka aukeaa kesällä 2018. Osallistumismaksu sisältää saunomismahdollisuuden Räyskälän ilmailukeskuksessa. Voit ostaa nyt myös Poronpolun Polkaisun ja Poronpolun yhteislipun.

Ennen reiteille lähtöä tulee ilmoittautua tapahtumakeskuksessa ja reiteiltä palatessa kuitata itsensä saapuneeksi maaliin. Tämä siksi, että tiedämme kaikkien saapuneen turvallisesti perille päivän päätteeksi. Ilmoittautuessasi lähdössä saat mukaasi kartan ja tapahtuman ohjeet. Jos päätät ajosi jonnekin muualle kuin ilmailukeskukseen, tulee siitä ilmoittaa tapahtuman vastaavalle turhan etsimisen välttämiseksi.

Saunalla pukuhuoneet ovat sekä miehille että naisille, mutta pesutila ja sauna ovat yhteisiä.

Tapahtuman järjestäjällä ei ole osallistujille vakuutusta, vaan jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.