Extremerun Kouvola 2018

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola - Extremerun Kouvola 2018

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
lauantai 18.8.2018
Mistä 13:00 Aikeissa 16:00
Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
FinlandKouvolaHovioikeudenkatu 245100
Näytä kartalla
475 osallistuja
Useana vuonna peräkkäinen vuoden hupijuoksutapahtumaksi valittu EXTREMERUN saapuu Kouvolaan.

Extremerun on estejuoksutapahtuma kaiken kuntoisille, jotka haluavat liikkua mutta tehdä sen hauskalla tavalla. Rata tulee pitämään sisällä kaikki perinteiset esteet, kuten autot, putket, renkaat ja erilaiset kiipeilyt. Reitti tulee olemaan kokonaispituudeltaan noin kuusi kilometriä ja voit kiertää sen oman kunnon mukaan kerran tai kahdesti. Lähtö tapahtuu Vaakunan lähistöltä.

Sarjoja on kaksi hupi-ja kilpasarja. Hupisarjassa osallistujat käyttävät mielikuvitusta juoksuasujen valinnassa. Saattaa osa, jopa tehdä asut itse. Hyvä fiilis ja hauskanpito on tunnusomaista meidän tapahtumassa. Kilpasarjassa voidaan nähdä enemmän liikuntaan soveltuvaa varustusta. Pääasia kuitenkin on, että tulet paikalle ja olet valmis pitämään hauskaa hyvässä seurassa.

Tapahtuman juontaa Jaajo Linnonmaa. Alueella soi musiikki aamusta lähtien, joten paikalla viihtyy varmasti pidempäänkin. Taphtuma ei suinkaan pääty juoksuun vaan illalla on vuorossa legendaariset arterrunit, joissa spukuloidaan suoritukset, katsotaan video päivän tapahtumista ja otetaan ehkä pari kylmää palautumiseen. Luvassa siis koko päivän setti, jota ei kannata jättää välistä. Frendit kasaan ja korkkaamaan ensimmäistä kertaa Kouvolassa järjestettävä Extremerun!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.