Dharma Warriors - jooga-surffiloma Meksikossa

Villa Mandala Resort - Dharma Warriors - jooga-surffiloma Meksikossa

Villa Mandala Resort
torstai 7.2.2019
Mistä 18:00
torstai 14.2.2019
Aikeissa 18:00
Villa Mandala Resort
FinlandLoviisaLapinkyläntie 61307870
Näytä kartalla
4 osallistuja
DHARMA WARRIORS - JOOGALOMA SURFFIHÖYSTEIN MEKSIKOSSA 7.-14.2.2019

Supersuositut Villa Mandalan joogaretriitit saavat jatkoa ensi vuonna! Helmikuussa 2019 lähdetään ystävien kanssa ystävänpäivän lämpöön kaikkien aikojen joogalomalle Mia Jokinivan opetushoteissa. Surffimausteista innostuneet ovat tuttuun tyyliin matkalla Mikon huomissa aaltojen päällä. Joogin unelmaloma Meksikossa sopii ainakin 4-5 vuotta säännöllisesti jooganneelle. Otamme mukaan vain n. 15 henkeä, jotta voimme taata yksilöllisen opetuksen joogasalissa. Surffin suhteen voit olla vasta-alkaja tai edistynyt (kysy lisää info@villamandala.fi). Lupaamme, että tämä loma on unohtumaton!

JOOGASTA: Tämä on joogaretriitti, joka auttaa jokaista mukana olevaa viemään omaa tekniikkaansa, filosofiaosaamistaan ja henkilökohtaisten haasteiden paikkoja reilusti eteenpäin! Eniten hyödyt siis silloin, jos olet jo intohimoinen harrastaja ja haluat treenillesi aikaa kokeneelta opettajalta, joka osaa auttaa juuri sinun treeniäsi kehittymään turvallisella ja tarpeellisella tavalla. (Se ei ole aina asentojen syventymistä ja vahvoja avustuksia, vaan esim. viisaiden lisäharjoitteiden tuomaa lihastasapainoa tai kompensatoristen liikeratojen poistamista omasta asanatreenistä - tai jopa mielen harjoituksien lisäämistä fyysisen asanan paikalle, jne.)

Teemme monipuolista asana-, pranayama- ja kriyaharjoitusta (emme siis enää joogan perusteita). Intensiiviretriitin teemana on joogafilosofiassa keskeinen dharman käsite. Jokaisella päivällä on oma myös teemansa. Opiskelet ja kuulet asana- ja filosofiaosuuksissa siis Bhagavad-Gitasta dharman ja karman ja bhaktin tarinaa, pohdit joogisen sankaruuden ja soturiuden käsitteitä ja teet niin kiehtovia koreografioita, käytännön tehtäviä ja meditaatiotreenejä, että sahasrarat säihkyvät ja siddhit vaan sihisevät!

SURFFISTA: Koska päivittäinen 2–2,5 tunnin joogan dynaaminen aamutreeni on fyysisesti vahva, emme tällä retriitillä tarjoa surffia ohjelman sisällä niin paljon kuin ennen, vaan olemme asettaneet sen vapaaehtoiseksi niille, joiden kunto ja menomieli riittää myös päivittäiseen surffitreeniin - ihan mahdollista, itse aiomme tehdä näin ainakin! Jokaisen retriittiläisen pakettiin kuuluu kuitenkin yksi surffin alkeistunti; ja hotellin vieressä aukeaa upea aloittelijoiden breikki, johon voi kävellä parissa minuutissa vaikka joka päivä! Kokeneemmille on lähistöllä ***** spottia, ja jos vuokraat hotelliltamme laudan mukaan, Mikko auttaa käytännön järjestelyissä kuten kyydeissä ja toimii surfbuddyna innokkaille.

HOTELLI: Hinta sisältää majoituksen korkeatasoisessa hotellissa, aivan meren rannalla surffibreikkien vieressä. Joka huoneessa on keittiö, kaunis kylpyhuone, pöytäryhmä, käynti terassille tai parvekkeelle ja paljon lomayksityisyyttä - koko kaunis hotelli on vuokrattu vain meille! Hintaan kuuluu Villa Mandalan keittiöstä tutun Mikko Harman valmistama raikas ja runsas joogiaamupala. Lounaalle ja illalliselle jokainen voi seikkailla haluamallaan tavalla, joskus tekee mieli mennä porukalla, joskus valmistaa ruoka paikallisen torin aineksista itse, joskus taas vaikka rauhoittua illallisella kylän sivukaduilla yksin. Haluamme, että seikkailet ja eksyt Meksikon upeaan keittiöön!

MUUTA: Hinta sisältää yksilöllisen intermediate- ja advanced-tason opetuksen aamu- ja iltajoogassa, luentoja ja työpajoja joogafilosofiasta, meditaatio-, mantra- ja pranayamaharjoituksia, myös yhden surffitunnin ja useamman surffiluennon, päiväretken Sayulitaan ja unohtumattoman hienon veneretken lähisaarille katsomaan valaita, sekä toki maailman parhaan lomaseuran uusien ja vanhojen samanhenkisten kaverien muodossa!

HINTA: 1099-1399€ riippuen millaisessa huoneessa haluat majoittua. Katso lisätiedot huoneista.

Näytä lisää

LENNOT ja kenttäkuljetukset: Järjestät lennon itse, mutta suosittelemme, että otat Finnairin suoran lennon, joka kuljettaa meidät mukavasti tropiikin lämpöön juuri talven kylmimpänä aikana. Finnairin lennot ovat olleet tarjouksista riippuen pitkin vuotta tammi-helmikuulle 500-999€, mutta paikan päälle pääsee toki muillakin keinoilla. Villa Mandala tarjoaa kenttäkuljetukset Puerto Vallartata hotellille.

Nappaa Bhagavad-Gita kainaloon, reeffibootsit reppuun ja hoida ponchon alle tilaa parille extratacolle: Matka on jälleen taattua Mandala-laatua, varaa spottisi nopeasti, paikkoja on rajoitettu määrä.

***

Joogaat aamuisin kattoterassillamme auringon noustessa vuorien takaa ja kuunnellen meren aaltojen ääniä, kun aurinko valaisee upean rantamaiseman.

1. päivä: VAMOS, warriors! Saapuminen Meksikoon (suosituslento Puerto Vallartassa 7.2.2019. torstaina klo 18:40, josta yhteinen lentokenttäkuljetus noin 30 min. hotellille). Dharma Warriors -retriitin esittely, tutustuminen toisiimme, illallinen ja ensimmäinen harjoitus tämän ihmeellisen maan energioissa.

2. DHARMA-päivä: Astut dharman tielle. Juurrut itseesi ja uudelle mantereelle, kaivat varpaat valkoiseen hiekkaan ja joogaat monipuolisesti kaksi eri pitkää harjoitusta ja kuulet retriitin kehyksenä toimivan Dharma-luennon teeman parissa. Extrainnokkaat (aiemmin kokeilleet) jo tänään omatoimisurffille Mikon kanssa. Mikon teorialuento surffista innokkaille tarjolla myös.

3. ARJUNAN ASIALLA -päivä: Tänään on sankarien ja itsensä ylittäjien päivä! Kuulet luennolla lisää Bhagavad-Gitasta, Arjuna-prinssin arkkityypistä ja opit soveltamaan hahmon ja erään suurimman joogateoksen joogasoturiuden oppeja omaan elämääsi - teet myös kaksi erilaista joogaharjoitusta, ja nouset kaiken lisäksi ensi kertaa myös surffilaudan päälle paikallisessa ohjatussa opetuksessa.

4. päivä: LIQUID WARRIORS -päivä. Tänään paitsi jatketaan soturien matkaa joogamatolla, lähdetään upealle boat tripille lähisaaristoon. Retkeilemme puolen päivän verran vesireiteillä, otamme aurinkoa ja chillaamme vedessä, snorklaamme ja rantaudumme hienoon luontokohteeseen. Jos hyvin käy, veneen kapteeni ohjaa innokkaimmat myös tänä päivänä toimivalle surffibreikille lähivesillä. Kaikki tämä veden pyhittämisen nimissä - koet myös veneen kyydissä kauniin mantra-meditaation vesille, moikkaat delfiinejä ja ryhävalaita jos päivä on suotuisa ja liikutat omien tunteidesikin vesiä päivän aikana eestaas. *Surffareille puhtaat ja hyvinvoivat maailman meret ovat sydämen asia, siksi lahjoitamme osan retriitin tuotoista Greenpeacen vesien suojeluun.

5.päivä: KARMAN KYYDISSÄ -päivä. Tänään perehdyt tarkemmin siihen, mitä, miten ja miksi karma tarkoittaa joogassa. Kuulet lisää tarinoita joogafilosofiasta, teet karmaa klassisesti karkottavia pranayama-, kriya- ja meditaatioharjoituksia ja pyyhit vanhaa elämästä pois coaching-harjoituksien avulla. Kärvennät karmaa ja nahkaa sopivasti myös kuuman auringon alla. Omaan mieleen ja elämään löytyy takuulla uutta tilaa tämän päivän aikana.

6.päivä: VILLAGE WARRIORS! Tänään paitsi joogataan, vieraillaan Sayulitan uushippikylässä, jossa toinen toistaan söötimmät kahvilat, luomuravintolat, vaatekaupat, tacobaarit, surffishopit, viiniterassit, keramiikkamyyjät, koru- ja kivitaiteilijat, huichol-initiaanien kankaat ja puuesineet kilpailevat huomiostasi. Syö, juo, osta tuliaiset, kuuntele live-musiikkia, ihaile katutanssitaidetta, käy surffilla tai kuluta kahvilan penkkejä kurkuma-latten ääressä. Tämä mahtava "kaupunkipäivä" lepolomamme keskellä, mutta illallla onkin jo ihana päästä takaisin oman hotellin hiljaisuuteen. Mikko tarjoilee surffin teorialuennon iltapuhteiksi halukkaille.

7. päivä: BHAKTI-päivä. Opit bhaktin käsitteestä historian ja käytännön näkökulmista, kuulet kuinka bhakti soveltuu nykypäivän joogin elämään, ja harjoitat koreografioita ja teet workshopissa käytännön liikahduksia bhaktimpaa arjen soturiutta kohti. Lomamme Shangri-lassa lähestyy loppuaan, joten loppupäivä vain rötvätään tai käväistään surffivesissä Mikko surffikaverina.

8. päivä: SYDÄN SOTURIN ASEENA - päivä. Tänään summataan viikon satoa, tehdään upeat joogatreenit ja käydään workshopissa läpi sitä, miten hengen soturius ja jooga jatkuvat omassa arjessa, saadaan kotiläksyjä ja hyvästellään Meksiko. Halukkaille on tarjolla vielä omatoimiset lähtösurffit. Yhteinen kuljetus Puerto Vallartan lentokentälle (noin 30 min) lähtee 18.00, mikäli paluulento Helsinkiin klo 20:30).
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.