Pyhimys, Tavastia

TAVASTIA-klubi - Pyhimys, Tavastia

TAVASTIA-klubi
torstai 10.5.2018
Mistä 20:00
perjantai 11.5.2018
Aikeissa 23:30
TAVASTIA-klubi
FinlandHelsinkiUrho Kekkosen katu 4-600100
Näytä kartalla
884 osallistuja
PYHIMYS PÄÄTTÄÄ KLUBIKIERTUEENSA TAVASTIALLE
Pe 11.5.2018 Helsinki, Tavastia +F virallinen
+ LISÄKEIKKA: La 12.5.2018 Helsinki, Tavastia +F virallinen
+ LISÄKEIKKA: To 10.5.2018 Helsinki, Tavastia +F virallinen

Pyhimys julkaisee alkuvuodesta 2018 uuden levynsä ”Tapa Poika” ja suuntaa levyn myötä kattavalle Suomen kiertueelle. Kiertue käynnistyy maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna ja käsittää 14 keikkaa ympäri Suomea, huipentuen toukokuussa Helsingin Tavastialle.

Artisti tarjoili esimakua keväästä jo marraskuussa, levyn ennakkokeikalla, Helsingin Valkoisessa Salissa. Alle minuutissa loppuunmyyty keikka oli poikkeuksellisen tunnelmallinen katsaus artistin sisimpään ja musiikilliseen maailmankuvaan. Esiintyminen keräsikin vuolaasti kiitosta sekä kriitikoilta että yleisöltä.

”Tapa Poika” tulee olemaan ensi vuoden puhutuimpia rap-julkaisuja ja livenä Pyhimyksen musiikki päästää kuulijan lähelle. Kevään keikoilla yleisö pääsee keskittymään musiikkiin, mutta myös tanssimaan ja tunnelmoimaan musiikin mukana.

Kiertueella Pyhimyksen lämppärinä nähdään kotimaisen musiikkikentän nuori lupaus F. Rohkeasti tv-esiintymisellä ja Azelia Banksin lämmittelijänä live-uransa avanneen F:n musiikissa yhdistyy rap, laulu sekä elektronisesta musiikista vaikutteita ottava tuotanto. Keikoillaan artisti rikkoo rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia.

Lipunmyynti keikalle alkaa perjantaina 1.12. kello 10:00. Ennakkoliput 25,00 euron hintaan myy TIKETTI.


Näytä lisää
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.