Matkalla Sisimpään -viikonloppu retriitti Tuomiston Kartanossa

Tuomiston Kartano - Matkalla Sisimpään -viikonloppu retriitti Tuomiston Kartanossa

Tuomiston Kartano
perjantai 7.12.2018
Mistä 16:00
sunnuntai 9.12.2018
Aikeissa 15:00
Tuomiston Kartano
FinlandSastamalaRiippiläntie 3238100
Näytä kartalla
0 osallistuja
Joulukuun alussa Matkalla Sisimpään -viikonloppu retriitti Tuomiston Kartanossa

Kutsun sinut mukaan voimaannuttavalle vapautumisen retriittiviikonlopulle satuakin ihmeellisempään Tuomiston Kartanoon joulukuussa. Viikonlopun aikana matkaat kohti sisimpääsi joogan, meditaation ja erilaisten tietoisuusharjoitusten keinoin.

OHJELMA

Päivät pitävät sisällään voimaannuttavia joogaharjoituksia (Hatha ja Yinjooga). Jooga harjoitukset sulautuvat kokonaisuudeksi “Matkalla Sisimpään” -harjoituksien kanssa, joissa yhdistellään joogan, meditaation ja tietoisuuden harjoituksia sekä intuitiivista kirjoittamista. Viikonlopun vietämme pääsääntöisesti kääntyneenä kohti sisimpäämme ja kuunnellen ihanaa omaa sisäistä maailmaamme ohjatusti hiljaisuudessa.
Lauantaina ja sunnuntaina on tiedossa “Matkalla Sisimpään” -workshopit, jotka rakentuvat erilaisten jaettujen tietoisuus harjoitusten kautta. Workshopit vietämme yhdessä kokien ja oppien toinen toisiltamme. Perjantaina ja Lauantaina sukellamme päivän päätteeksi vielä hetkeksi itseemme “Matkalla Sisimpään” syvärentoutusharjoituksen kautta yhdessä kehossa resonoivan kristallikulhojen ja koshikellojen äänimaailman kanssa. Lauantaina pääsemme vielä nauttimaan Tuomiston Kartanon upeasta satavuotiaassa puusaunassa eteeristen öljyjen ja hoitavien kasvo naamioiden kanssa. Viikonlopun aikana luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa kukin saa olla juuri sellainen kuin on.


Kaikki retriittiläiset saavat lisäksi manuaalin/harjoitusvihkon viikonlopun teemoihin liittyen. Sisältää harjoituksia, teoriaa ja "Matkalla eteenpäin" -harjoituksia kurssin jälkeiselle ajalle <3

AIKA

pe-su 7.-9.12

Näytä lisää
Aloitamme perjantaina klo 16:00 ja lopetamme sunnuntaina klo 15:00 (oma kuljetus)

PAIKKA

Retriitti pidetään Tuomiston Kartanossa Karkussa:
verkkosivut:
lisätiedot paikasta: info@tuomistonkartano.fi
puhelin: 040 7643112

ILMOITTAUTUMINEN

Retriitille haetaan mukaan sähköpostitse info@annamaria.fi. Saat paluupostina lisätiedot retriitistä ja ennakkotietolomakkeen. Retriitti toteutuu mikäli 4.11 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 10. Retriitti toteutuu <3

HINTA

Opetus: 160€ tai kaverin kanssa 300€ maksetaan vahvistuneen ilmoittautumisen yhteydessä
Täysihoito: 190€ (sis 2 yötä, 2xaamiainen/2xlounas/2xillallinen vähä gluteeninen ja lehmän maidoton kasvisruoka) (lakanat +10€/halutessasi)
Yhteensä: 350€ tai kaverin kanssa 680€

VALMENTAJA:
Anna-Maria Sinisalo on Tietoisuuden Valmentaja, RYT200 jooga- ja meditaatio opettajat sekä MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) valmentaja. Hän on opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja sekä henkisen hyvinvoinnin välineitä. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä hänen sydäntään. “Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan”.
Lisätiedot: ja


Peruutus- ja muut ehdot:
Retriitti toteutuu mikäli 4.11 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 10.

Oikeudet muutoksiin pidätetään
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.