*** erämaavaellus ja nauti teatterista Haltin erämaassa

Metsätuokio - *** erämaavaellus ja nauti teatterista Haltin erämaassa

Metsätuokio
perjantai 17.8.2018
Mistä 18:00
sunnuntai 26.8.2018
Aikeissa 23:00
Metsätuokio
FinlandHelsinkiFahlanderin puistokuja00180
Näytä kartalla
0 osallistuja
Operaatio Paulaharju toteuttaa vuosina 2014–2018 teatteriesityssarjan, joka perustuu Samuli Paulaharjun novellikokoelmaan Tunturien yöpuolta. Operaatio Paulaharjun esitysten näyttämönä toimii Lapin erämaa, ja sen toteuttaa Finlandia-voittaja Juha Hurme työryhmänsä kanssa. Nähdäkseen Operaatio Paulaharjun esitykset on nostettava rinkka selkään ja lähdettävä jalkapatikassa selkosille ja tunturiin. ()

Metsätuokion eräoppaat järjestävät sinulle mahdollisuuden oppia vaeltamisen perusteet ja lähteä eräoppaiden turvallisessa opastuksessa käsivarren erämaahan, viikon mittaiselle vaellukselle. Vaelluksen kruunaa erämaateatteri.

Aloitamme vaelluksen Helsingin rautatieasemalta Rovaniemen yöjunassa perjantaina 17.8.2018. Rovaniemeltä jatkamme matkaa linja-autolla lauantaiaamuna kohti käsivartta.
Ensimmäisen varsinaisen vaellusyön nukumme teltoissa Norjan puolella kauniissa vuoristomaisemassa. Tästä suuntaamme kohti Meekomajärveä ja suomen rajaa, sieltä kanjonia pitkin Hurttasjärvelle, Vallesmannin kämpän kautta Pitsuskönkäälle ja Pitsusjärvelle. Tämä alkutaival kestää kaksipäivää. Haltin juurella katsomme Operaatio Paulaharjun esityksen. Halutessasi pääset itse osallistumaan näytelmään. Halukkaille järjestetään päivävaelluksena Haltin huiputus.

Perjantaina 24.8. saavumme takaisin Kilpisjärvelle, jossa nautimme saunasta ja yövymme Kilpisjärven leirintäalueen mökeissä. Lauantaina matkustamme bussilla Rovaniemelle yöjunaan. Päätämme vaelluksen sunnuntaina 26.8. Helsingin rautatieasemalle.

Vaellamme pienissä ryhmissä eräoppaiden opastuksella. Yövymme teltoissa ja valmistamme itse ruokamme. Päivittäiset vaellusmatkat tulevat olemaan 10–15 km. Ryhmät jaetaan kulkunopeuden mukaan. Voit siis vaeltaa nauttien seurasta ja luonnosta rauhalliseen tahtiin tai huiputtaa Suomen korkeimman kohdan ja vasta sen jälkeen keskittyä seuraamaan erämaateatteria. Oppaat luovat vaellukselle turvalliset puitteet ja jakavat tietoaan luonnosta ja luonnossa liikkumisesta.


Jotta vaelluskokemuksesta ei tule ikävällä tavalla yllätyksellistä, valmistaudumme tähän vaelluksiin hyvissä ajoin. Metsätuokion eräoppaiden vaelluskoulutus tapahtuu Helsingissä Lapinlahden lähteellä ja Nuuksion kansallispuistossa kevään ja kesän 2018 aikana. Opettelemme mitä vaeltaminen on ja mitä se vaatii. Tavoitteena on, että retkesi on turvallinen ja vaelluskokemus myönteinen.

Otamme vaellukseen ja vaellusvalmennukseen 35 ensiksi ilmoittautunutta. Tarkat kustannukset kerromme, kun saamme selville osallistujamäärän sekä matkustamisesta ja majoituksesta lopulliset tarjoukset. Arviomme ja tavoitteemme on saada kustannukset pysymään n. 650€/hklö

Näytä lisää

Ilmoittaudu mukaan Operaatioon! Ota mukaan ystäväsi, sukulaisesi tai työkaverisi.
Voit myös kerätä isomman porukan ja ilmoittautua yhdessä mukaan.

Ilmoittautumisaika loppuu 15.3.2018.


Lähetä ilmoittautuminen sähköpostilla joko metsatuokio@gmail.com tai . Lähetämme sinulle valmennuksesta ja vaelluksesta tarkempaa tietoa. Voit myös kysyä tähän vaellukseen liittyvistä asioista.

Tervetuloa mukaan! Ripe ja Pietu

PS. Etkö itse halua tai pääse mukaan? Ilahdumme jos kerrot tapahtumasta jollekin halukkaalle!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.