Lohjan Käsityömessut 2018

Sporttikeskus Tennari - Lohjan Käsityömessut 2018

Sporttikeskus Tennari
lauantai 6.10.2018
Mistä 10:00
sunnuntai 7.10.2018
Aikeissa 15:00
Sporttikeskus Tennari
FinlandLohjaRantapuisto 4508100
Näytä kartalla
9 osallistuja
Lohjan Käsityömessut 6.-7.10.18. La 10-17 ja su 10-15. Kaikkea kaikille ja jokaiselle jotakin.

Messut tarjoavat kädentaitajille materiaaleja ja inspiraatiota sekä kontakteja muiden käsityöläisten ja asiakkaiden kanssa. Maltilliset paikkamaksut mahdollistavat myös harrastelijoiden osallistumisen, jolloin sanonta "pieni on kaunista" toteutuu loistavasti.

Messuille pyritään saamaan esille mahdollisimman laaja kattaus erilaisia kädentaitoja ja siten myös A:sta Ö:hön erilaisia tuotteita asiakkaiden kotiin viemisiksi.

Työnäytöksistä kannattaa ottaa kaikki irti oli se sitten meksikon ristien tekoa tai sukan parsintaa! Onko sinulla oma mallisto ja haluat sen pitkin catwalkia?Meillä on mahdollisuus oman muotinäytöksen pitämiseen!

Paikkoja on enää kolmisenkymmentä (78kpl) pientä ja kuusi isompaa (15kpl), joten olethan nopea varatessasi oman paikkasi! Pieni paikka on kooltaan 2mx1,5m (10€) ja iso 5mx1,5m (70€). Isommat paikat ovat pääsääntöisesti varattu ammattimaisille materiaalimyyjille.
Varatessasi paikkaa ilmoita samalla myyntituotteesi. Järjestäjillä on oikeus päättää paikoista. Pitääksemme tarjonnan monipuolisena emme voi ottaa liian montaa samantyylistä myyjää.

Messut toteututetaan vapaaehtoisvoimin ja palkatta, taustalla joukko käsitöihin hurahtaneita naisia harrastajista ammattilaisiin.

Varaukset, kysymykset, ideat yms. sähköpostitse :

Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.