Aulanko Live: Apulanta

Kylpylähotelli Cumulus Resort Aulanko - Aulanko Live: Apulanta

Kylpylähotelli Cumulus Resort Aulanko
perjantai 12.10.2018
Mistä 21:00
lauantai 13.10.2018
Aikeissa 3:00
Kylpylähotelli Cumulus Resort Aulanko
FinlandHämeenlinnaAulangontie 9313210
Näytä kartalla
114 osallistuja
Apulanta, Aulanko Areena
Ovet auki: 21.00
Show time: 23.00
Ikäraja K-18
Ennakkoliput 25,50 € (sis. palvelumaksun) Ennakkoliput myy lippu.fi, (Liput myynnissä NYT.)
Liput ovelta 27 € (ellei loppuunmyyty)

***
Maamme kaikkien aikojen suosituimpiin lukeutuva rockyhtye Apulanta on valloittanut urallaan jo 21 sinkkulistan ykköspaikkaa, ja bändi on saanut ripustaa jalometallia seinilleen tiuhaan tahtiin. Nyt Heinolan pojat valloittavat Aulanko Areenan ja koko Hämeenlinnan perjantaina 12.10.2018! Tämä keikka tullaan luultavasti myymään loppuun jo ennakkoon eli lippujen hankinnassa kannattaa olla nopea!

***
Lauteet lämmittelee mainion vastaanoton uudella materiaalillaan saanut Planeetta 9 , joka on pöriseviä fuzz-kitaroita, tarttuvia laulumelodioita ja skandinaavista melakoliaa soinnissaan yhdistelevä nelikko, jonka henkinen koti löytyy ryhmän omien sanojen mukaan Black Sabbathin, Paradise Lostin, HIM:in, Weeping Willowsin, Ghostin ja CMX:n välimaastosta.

***
Tähän päivään mennessä Apulannalta on ilmestynyt kaksitoista studioalbumia, joista 5 on myynyt platinaa, ja kaikki kultalevyyn oikeuttavan määrän. Uusin tuotos, 9.10.2015 julkaistu pitkäsoitto, Kunnes siitä tuli totta myi kultaa nopeassa ajassa ja levyltä lohkaistut singlet ”Valot pimeyksien reunoilla” ja ”Sun kohdalla” ovat nousseet suuriksi radiohiteiksi kautta maan.

Näytä lisää

***
Kahden ja puolen vuoden tauon jälkeen yhtye julkaisee nyt uutta musiikkia. Kauan odotettu kappale kantaa nimeä Toinen jumala ja ilmestyy digitaalisena singlenä kautta maan 6.4.

”Tässä biisissä on ihan helkkarin hieno kertosäe! Olen siitä erityisen ylpeä. Se on pyörinyt päässä jo puolitoista vuotta, ja vasta nyt tuntui oikealta rakentaa siihen muu musiikki ympärille”, kertoo yhtyeen biisinkirjoittaja Toni Wirtanen.

”Musiikin kirjoittaminen tähän oli itsessään helppoa, mutta teksti vaati paljon itsetutkiskelua ja ***** massiivista yliannostusta kahvia. Kyllähän tuo teksti pikkuisen huuruiselta näyttää päälle päin, mutta jotenkin siinä kietoutuu ***** kosmista lankaa. Syvyys ei rakennu itsestäänselvyyksistä”, Wirtanen jatkaa.

Bändiä ovat pitäneet kiireisenä niin massiiviset festivaalikeikat kuin loppuunmyydyt konserttisalikiertueet ja jäähallispektaakkelitkin.

”Kauanhan se kesti, kun tätä biisiä tehtiin. Tässä on ollut varsin hektistä paitsi bändin elämässä, niin myös siviilipuolella”, yhtyeen rumpali Sipe Santapukki kertoo. ”Edellisen levymme isoin hitti ’Valot pimeyksien reunoilla’ muodostui niin massiiviseksi kaikkien biisiksi, ettei sille ollut helppoa lähteä tekemään seuraajaa. Isot saappaat saivat nyt viimeinkin arvoisensa täyttäjän”, linjaa Santapukki edelleen.

”Toinen jumala”-kappale saa ensiesityksensä radioissa 27.3. ja suoratoistopalveluissa 6.4.

***
Heinolalainen punkrock -**** jyrää, ja kansa tykkää!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.