Viluset Varpaat - sukkia ja peittoja köyhiin lastenkoteihin Valko-Venäjälle ja Romaniaan

Valko-Venäjä, Latvia ja Moldova. - Viluset Varpaat - sukkia ja peittoja köyhiin lastenk...

Valko-Venäjä, Latvia ja Moldova.
torstai 20.2.2020
Valko-Venäjä, Latvia ja Moldova.
Country Name
201 osallistuja
VILUSET VARPAAT on Tytti Mäkelän vetämä villasukka/peittoprojekti, joka alkoi siitä, kun Isä-Henrik Valko-Venäjältä kysyi, mistä saisi lastenkotiien lapsille villasukkia.

Auttamishaluiset naiset eri puolilla Suomea halusivat osallistua keräykseen. Tytti vie sukat ja peitot Isä-Henrikille ja Latviaan itse, siksi voimme olla varmoja, että kaikki menee perille asti. Voimme aina nähdä myös kuvia perillemenon vaiheista. Peittoja, sukkia ja muhveja syntyy nykyisin niin paljon, että myös Löhetyssäätiö Patmioksesta tutut työntekijät vievät aikaansaanoksiamme Romaniaan ja Moldovaan köyhille.

Projekti on jatkunut jo kolme vuotta, uusia sukkia ja peittoja syntyy koko ajan. Lastenkotien lapsille, kurjissa oloissa eläville vanhuksille ja muillekin tarvitseville. Siksi haluamme kutoa lämmintä juuri näille ja myös siksi, että Tytillä on tutut ja varmat väylät saajien luo.
Eräs ryhmäläinen sanoi kerran Tytille kauniisti : "Sinä olet uoma meidän kutojien ja lasten välillä".

SUKAT voivat olla minkä kokoisia tahansa, myös miesten kokoa. Sukkien kannattaa olla sukkalangasta ja kantapää vahvistettu Sisään voisi laittaa muutaman metrin langanpätkän parsimista varten.

PEITOT voi kutoa paloista, tai millä tahansa tavalla, kunhan on peiton mallinen mieluiten villaa, mutta sekoitelangatkin käy hyvin. Hyvä peiton koko on 100x140cm, mutta mikä tahansa muukin koko käy. Onhan tarvitsijatkin eri kokoisia. Tärkeintä on, että filtti ajaa peiton asian !

Pieniä pipoja ja tumppujakin tarvitaan. Muusta kysy Tytiltä.

Laita Tytille yv:tä, kun tarvitset osoitteen, mihin toimittaa. Samalla sinusta jää "muistijälki"


Näytä lisää
Täällä muita maailman lapsia:
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.