Sustainable Destination Development Workshop

Koli Nature Center Ukko / Luontokeskus Ukko - Sustainable Destination Development Workshop

Koli Nature Center Ukko / Luontokeskus Ukko
tiistai 2.10.2018
Mistä 10:00 Aikeissa 17:00
Koli Nature Center Ukko / Luontokeskus Ukko
FIKoli39 Ylä-kolintie83960
Näytä kartalla
0 osallistuja
Karelia Expert Matkailupalvelu järjestää Kestävän matkakohteen kehittämisen workshopin (Sustainable Destination Development Workshop) tiistaina 2.10.2018 Kolilla. Tapahtuma toimii Karelia Expertin koordinoiman maakunnan kestävän matkailukehittämisen aloituksena.
Tulevan työskentelyn tavoitteena on mm.:- keskeisten kestävän kehityksen kokonaisuuksien tunnistaminen- kehittämistä ohjaavien ja vaikuttavien sisältöjen asemointi ja- kohdistettujen toimenpiteiden suunnittelu ja liittyvien toimijoiden vahvistaminen.
Workshopin lopputuloksena on toimeenpantava askellus jolla luomme matkakohteen kestävän kehittämisen vision, mission ja niihin johtavan tiekartan.
Päivän aluksi kuulemme näkökulmia ja esimerkkejä kestävään matkakohteen kehittämiseen liittyen. Lisäksi työstämme asiaa esim. työryhmissä siten että huomioimme asian eri näkökantoja mm. kaupallisena toteutettavuutena, toimialan ekosysteemin muutoksena, paikallisen elinvoiman kehittymisenä ja arvoperusteisen omatoimimatkailun kasvamisena.
Workshop toteutetaan yhdessä kansainvälisen kehittämiskumppanimme Kontiki Reisenin kanssa. Kontikin toimitusjohtaja Bruno Bisig, yhdessä tiiminsä ja Karelia Expertin toimitusjohtaja Jaakko Löppösen, kanssa valmistelee ja luotsaa workshopin. Workshopin työskentelykieli on englanti (tulkataan tarvittaessa).
Pyydämme vahvistamaan osallistumisen workshopiin, pikaisella aikataululla, 24.9.2018 klo 10:00 mennessä. Aloita ilmoittautuminen klikkaamalla "Register". Voit vahvistaa osallistumisesi henkilönä ja / tai organisaationa. Mitoitamme kaikki järjestelyt ja työtavat ilmoittautumisten perusteella.
Kaikissa workshopiin liittyvissä tiedusteluissa voit olla yhteydessä hallintosihteeri Jonna Piipposeen, puh. +358 40 487 4897, .
Matkakohteen kehittämisterveisin, Karelia Expert Matkailupalvelu OyKontiki Reisen, DER Touristik Suisse AG
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.