Syyskuun D&D Pelipäivä

Board Game Cafe Taverna - Syyskuun D&D Pelipäivä

Board Game Cafe Taverna
sunnuntai 23.9.2018
Mistä 12:00 Aikeissa 18:00
Board Game Cafe Taverna
FITampere13 Puutarhakatu33210
Näytä kartalla
0 osallistuja
Tervetuloa mukaan taas kaikki roolipelaamisesta kiinnostuneet, niin uudet kuin vanhatkin D&D:n 5. laitosta, jonka säännöt ovat hyvin aloittelijaystävälliset, eli jos olet aina halunnut kokeilla roolipelaamista, nyt siihen on hyvä mahdollisuus. Paikan päältä löytyy valmiiksi tehtyjä hahmoja, mutta voit tuoda oman 3-tason hahmon.
Tapahtumaamme osallistujille Tavernan pelimaksu on 2,50€.
Lisätietoja tapahtumasta löytyy sivumme kuvauksesta D&D pelipäivät on kuukausittainen kaikille avoin tapahtuma Tampereen lautapelikahvila Tavernassa, joka on suunnattu kaikille harrastuksesta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta roolipelaamisesta tai D&Dstä ei tarvita. Taverna tarjoaa alennetun pelimaksun tapahtumaan osallistuville, 2,50€
Järjestämme pelipäiviä mahdollisuuksien mukaan joka kuukausi. Yleensä tapahtuma on todella suosittu, ja pelipöydät täyttyvät saman päivän aikana kun ilmoittautuminen avataan. Tykkää sivuistamme, niin saat tiedon kun seuraava pelipäivä on tulossa! Yleensä varoitamme etukäteen koska ilmoittautuminen avautuu.
Pelipäivän seikkailut ovat kertaluontoisia, ja pelaamme Dungeons & Dragons -roolipelin 5. laitosta suomeksi.
Voit tulla siis ilman aiempaa kokemusta, et tarvitse mukaan erityisiä tarvikkeita (ehkä kynän ja paperia) (ᵔᴥᵔ) Harrastuneemmille pelaajille tiedoksi, pelaamme aina 3. tason hahmoilla, jos haluat tehdä ja tuoda oman hahmosi. Teethän hahmosi sääntökirjoissa julkaistujen ohjeiden mukaan, perussäännöt hahmon luomista varten on saatavilla myös ilmaiseksi D&D:n omilla sivuilla.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.