Terveyden ja hyvinvoinnin palveluinnovaatiot valmennus

Teknologiantie 18 - Terveyden ja hyvinvoinnin palveluinnovaatiot valmennus

Teknologiantie 18
maanantai 5.11.2018
Mistä 9:00 Aikeissa 16:00
Teknologiantie 18
FIOulu18 Teknologiantie90570
Näytä kartalla
0 osallistuja
Terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat murroksessa. Tämä on oiva mahdollisuus luoda uutta perinteisien tapojen ja toimintamallien tilalle. Haluatko mukaan yhteiselle matkalle muutokseen. Matka vie sinut tutustumaan tulevaisuuden haasteisiin ja tarpeisiin monipuolisesti terveydenhuollon ja hyvinvoinnin alalla. Matkan aikana ideoidaan tulevaisuutta, joista sopivimmat työstetään innovaatioaihioiksi ja innovaatioiksi. Tule mukaan kokemusmatkalle, löydä oma monimuotoinen tiimisi ja työstä tulevaisuuttasi kanssamatkaajien kanssa.
Mukaan pääsee riippumatta työ- tai koulutustaustasta. Voit tulla luomaan arvoa erilaisista näkökulmista, joita luotsaamme yhdessä eteenpäin. Mukaan siis pääsee monimuotoisesti eri aloilta. Työkaluiksi saat matkan aikana erilaisia innovoinnin menetelmiä ja työkaluja. Nämä mahdollistavat yhteisen matkan uusien löytöjen työstämiseksi avoimessa ilmapiirissä erilaisten kanssamatkaajien kanssa.
Jos osallistuminen matkalle innovaatioiden maailmaan epäilyttää, ota rohkeasi yhteyttä, niin katsotaan tilanteesi yhdessä. valmennus@kielo.com, 050 525 2271.
Lisätietoa valmennuksesta: Kutsu valmennukseen.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkoon 30.10.2018 mennessä.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.