Nice Tuesday Tampere & Vincit: Sukellus palvelevaan johtamismalliin ja henkilöbrändäykseen

Vincit - Nice Tuesday Tampere & Vincit: Sukellus palvelevaan johtamismalliin ja henkilö...

Vincit
tiistai 28.5.2019
Mistä 17:00 Aikeissa 19:00
Vincit
FITampereVisiokatu 1, 2.krs33720
Näytä kartalla
0 osallistuja
Tervetuloa Vincitille! Illan aikana sukellamme kahteen eri kiehtovaan ja ajankohtaiseen teemaan: yksilölliseen ja palvelevaan johtamismalliin sekä henkilöbrändäykseen.
Vincitin palkituista johtamiskäytänteistä, palvelevasta ja yksilöllisestä johtamismallista LaaSista sekä monipuolisista työhyvinvoinnin käytänteistä kertoo Strategic People Advisor Pirja Aarnio. 
Henkilöbrändäyksen saloja ja omaa henkilöbrändäyksen tarinaansa avaa Vincitin rekrytoinneista vastaava ja vuoden rekrytoijaksi valittu Saana Rossi. 
Tarjolla ajatuksia, konkretiaa ja ripaus inspiraatiota! Esitys pidetään suomeksi. Luvassa on tiistai-iltaan sopivaa suolaista tarjoilua. Laktoosittomat, gluteenittomat ja veget on huomioitu. Ilmoitathan muista rajoitteista erikseen osoitteeseen .
Saapumisohjeet:
Vincitin toimisto sijaitsee Hermiassa, Visiokatu 1, 2.krs. Vieraiden sisäänkäyntiä vastapäätä olevilla hisseillä pääsee suoraan 2. kerrokseen ovikelloamme soittamaan.
Talon edestä löytyy vieraille parkkipaikkoja (Visitors-parkkialue) ja edessä pysähtyvät bussit numero 6, 20, ja 24. Jos et löydä perille, voit soitella Saija Saarenpäälle 0401822937 tai Sanna Salolle 0408225446.
Lämpimästi tervetuloa!----Nice Tuesdayn tarkoituksena on koota yhteen IT-alan naisia kuulemaan ajankohtaisista aiheista, oppimaan uutta ja luomaan verkostoja.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Näytä rakkautta.

Anna like!

Kiitos.

Kuten jokainen haluaa help paljon.

Kiitos.